Laboratoare

Laboratorul de Drumuri

Funcţionează în cadrul Centrului de Cercetare “DRUMURI SI AEROPORTURI” din Departamentul de Drumuri, Căi Ferate si Materiale de Constructie a Universitatii Tehnice de Construcţii Bucureşti, Facultatea de Căi Ferate, Drumuri şi Poduri încă din anul 1948 şi este autorizat de Inspecţia de Stat în Construcţii începând cu anul 2004.
Laboratorul desfăşoară activităţi de cercetare-dezvoltare, expertize, elaborare de norme tehnice specifice aferente drumurilor.
Obiectul principal de activitate îl constituie realizarea de lucrări de cercetare şi încercări specifice profilelor autorizate din cadrul laboratorului.

Aflati mai multe informatii despre Laboratorul de Drumuri

    

Laboratorul de Cai ferate

Functioneaza in cadrul Departamentului de Drumuri, Căi Ferate si Materiale de Constructie al Universitatii Tehnice de Construcţii Bucureşti, Facultatea de Căi Ferate, Drumuri şi Poduri încă din anul 1974, odata cu inaugurarea corpului L al facultatii CFDP.
Este laborator didactic unde se desfasoara orele de seminar si aplicatii de la cursul de Cai ferate,Suprastructura Caii Ferate, Proiectarea suprastructurii liniilor de metrou si de tramvai
Aflati mai multe informatii despre Laboratorul de Cai ferate

    

Laboratorul de Rezistenta materialelor

Laboratorul de Rezistenta materialelor functioneaza in cadrul Centrului de Cercetari avansate in Rezistenta Materialelor, din Departamentul de Rezistenta Materialelor, Poduri si Tuneluri a Universitatii Tehnice de Construcţii Bucureşti, Facultatea de Căi Ferate, Drumuri şi Poduri.
Este un laborator de gradul I in care se desfasoara activitati de cercetare-dezvoltare si prestari servicii.
Aflati mai multe informatii despre Laboratorul de Rezistenta materialelor

    

Laboratorul de Chimie si materiale de constructii

Aflati mai multe informatii despre Laboratorul de Chimie si materiale de constructii