De ce să studiezi la FCFDP

Niciodata, ca astăzi, nu a existat atâta nevoie de specialiști în infrastructura de transport, domeniu prioritar care determină progresul unei societăți. Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri din cadrul Universității Tehnice de Construcții este singura din țară care pregătește ingineri de profil, singura cu o tradiție de peste 135 ani. 
Echipa facultății noastre este pregătită pentru a da viață proiectelor voastre.

Facultatea de Căi Ferate, Drumuri şi Poduri (F.C.F.D.P.) formează ingineri constructori pentru activităţi de proiectare, cercetare, execuţie şi consultanţă a infrastructurii de transporturi (drumuri, poduri şi căi ferate).

Continuarea pregătirii profesionale a absolvenţilor facultăţii F.C.F.D.P. se face în cadrul studiilor universitare de master şi ulterior prin studii de doctorat.

Posibilităţi de angajare după absolvire: încă înainte de absolvire, cea mai mare parte a absolvenţilor F.C.F.D.P. încheie contracte de colaborare cu firmele de proiectare, execuţie şi consultanţă din domeniu. După terminarea studiilor, absolvenţii devin angajaţi ai acestor firme; de regulă numărul absolvenţilor este insuficient pentru a acoperi cererea pieţii locurilor de muncă din domeniu.

Află mai multe detalii despre noi

Înscrie-te la Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri,
alătură-te echipei!


Mesajul absolvenților