Andrei-Alexandru Anghelescu

Mă numesc Andrei-Alexandru Anghelescu și sunt din Comuna Bezdead, Județul Dâmbovița. Am studiat la Colegiul Economic „Ion Ghica” din orașul Târgoviște. Pe parcursul liceului am fost președintele Consiliului Elevilor și am participat la diverse activități educaționale (Schumann CUP, o întâlnire europeană a elevilor ce a avut loc în Varșovia, Polonia) și de voluntariat (membru in echipa Tineri pentru Tineri).

Ca elev, am practicat baschet de performantă, activand in echipa de juniori a orasului Târgoviște. Am avut astfel oportunitatea de a participa la 4 campionate naționale, obținând rezultate notabile.

Înscrierea mea la Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și  Poduri a fost o dorință pe care am avut-o de mic. Motivul principal: mi-am dorit să creez lucruri ce vor rămâne peste timp.

Urmând acest principiu m-am înscris în Asociația Studenților la Construcții din București. Am vrut  întotdeauna să ajut, iar rezultatele nu au încetat să apară. Am devenit Trainer și am susținut Traininguri de Educație Financiară și Public Speaking.

Am făcut parte din echipa de organizare a mai multor evenimente, precum ConstructFEST, Balul Bobocilor și Serata de Crăciun.

Congresul Studenţilor

Toate acestea m-au format, m-au dezvolt ca personalitate şi mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat.