Burse – Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere

Protocol de colaborare între Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere

Marți, 30.06.2020, a avut loc la sediul Facultății de Căi Ferate, Drumuri și Poduri o întâlnire între reprezentanți ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere și reprezentanți ai Facultății de Căi Ferate, Drumuri și Poduri, profesori și studenți.

În urma întâlnirii s-a semnat un protocol de colaborare, de către dna. Director General C.N.A.I.R, ing. Mariana Ioniță și dl. Decan al Facultății de Căi Ferate, Drumuri și Poduri, conf. univ. dr. ing. Adrian Burlacu.

Având în vedere riscul infectării cu SARS-CoV-2, în cadrul evenimentului de semnare a protocolului a fost organizată și o videoconferință interactivă, pe platforma Microsoft Teams, astfel putând să participe și studenții.

Obiectul protocolului îl constituie colaborarea pentru:

Studenții care au absolvit anul II de studii vor prezenta la începutul anului universitar un dosar care să cuprindă următoarele acte: situația școlară după fiecare sesiune de examen (media anuală a notelor trebuie să fie minim 7,00); recomandare din partea facultății; o adresă de la facultate cu privire la structura anului universitar. Dosarele pentru obținerea burselor se depun la sediul CNAIR până la data de 1 noiembrie a fiecărui an. Solicitările vor fi analizate, până la data de 10 noiembrie a fiecărui an.

Marți, 30.06.2020, Mariana Ioniță, Director General al CNAIR și Decanul Facultății de Căi Ferate, Drumuri și Poduri din…

Publicată de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pe Marţi, 30 iunie 2020